Bemanning av entreprenadmaskiner


Vi har stort engagemang, hög kunskapsnivå och sätter stort värde på att arbetet blir utfört med precision, säkerhet, effektivitet, kvalitet och med miljön i focus.


Vi erbjuder bemmaning av alla slag av entreprenadmaskiner som exempelvis, grävmaskin, hjullastare, traktorgrävare mm. Med ett stort kontaknät i branschen, kan vi lösa de flesta önskemål och hitta personal för specifika maskiner.


Det är vårat motto då vi bemannar maskiner, att ni som beställare skall kunna ägna er åt annat än att oroa er för maskiner, utförande eller resultat.


Vår personal har ofta stor erfarenhet även utanför maskinen och kan genom engagemang och stor samarbetsvilja, lösa problem som kan uppstå kring entreprenaden. Vår personal lägger stort focus på att hitta och se lösningar snarare än att "bara" se problemet. Det är viktigt att alla som verkar inom företaget  känner sitt värde, vet hur de ska agera och känner att de är byggstenar i verksamheten. Vi arbetar därför med intern transparens och sätter stort värde på samhörighet och teamkänsla. 


Vår personal agerar utefter ett kvalitetsavtal som ingåtts med företaget.


Att sköta maskinen man kör är så klart en regel som all vår personal respekterar.


Vår personal följer aktivt de säkerhetsföreskrifter som gäller på arbetsplatsen, och de har varselkläder, hjälm och all övrig nödvändig säkerhetsutrustning!


Vi erbjuder bemanning på kort och lång tid enligt avtal med dig som kund.


Vi erbjuder kort sagt en helhetslösning då ni behöver den!


Använd kontaktformuläret så återkommer vi !


 
 
 
 
 
unsplash